Welkom bij Den Hoorn

Lierse drankenspeciaalzaak in wijnen, whisky’s en sterke dranken

WebshopContact

Van harte welkom

Den Hoorn is een gezellige drankenhandel gelegen in het hart van Lier, op een boogscheut van de Grote Markt. Wij bieden een zeer ruim assortiment van exclusieve maar ook alledaagse sterke dranken, wijnen en champagnes en dit aan zeer scherpe prijzen.

U vindt bij Den Hoorn de beste cognac, calvados, rum, whisky’s, wodka, sherry, porto… We bieden ook wijnen uit alle regio’s en in alle prijsklassen. Of bent u op zoek naar een leuk geschenk? Dan is Den Hoorn een bezoekje waard…

OPGELET : Zondag 19/6/’22 tem woensdag 29/6/’22 is de winkel GESLOTEN en verwerken we ook geen weborders !

Tastings

Enkele keren per jaar organiseren we voor onze vaste klanten tastings of degustaties met whisky en/of rum.

WHISKYTASTING 20 mei 2022 (VOLGEBOEKT)

Wat ? whiskytasting rond vatrijping

Waar ? In uw favoriete drankenzaak Den Hoorn,
Koning Albertstraat 12 te Lier

Wanneer ? vrijdag  20 mei 2022 van 20u tot …

Meer Info:
De vatrijping is enorm belangrijk voor de smaak van een goede whisky en dus zal onze gastspreker Wim Van Oevelen aan de hand van 7 whisky’s jullie hiervan overtuigen. Hij brengt een aantal van zijn eigen bottelingen ‘Silent Ambassador’ mee en zet deze naast een enkele bottelingen, met een bijzondere rijping, uit ons grote gamma.

Prijs voor een interessante avond : slechts 35,00 euro/persoon

Inschrijven kan door zo snel mogelijk te mailen naar vermeulen.bart@skynet.be(NIET naar telenet mailen aub !!!) met vermelding van uw naam plus het aantal deelnemers (max. 6)

U ontvangt dan van ons een bevestiging en de gegevens voor de betaling. Er worden geen inschrijvingen terugbetaald als u niet aanwezig kan zijn, maar u mag wel iemand in uw plaats sturen of we vullen graag uw sampleflesjes.

Opgelet: we organiseren geen privétastings voor groepen of bedrijven.

Steeds nieuwigheden

Elke maand breiden wij ons aanbod nog uit en dit zowel binnen de wijnen, de whisky’s als de sterke dranken. Raadpleeg dus regelmatig onze website, facebookpagina of kom even langs in onze winkel om de nieuwe producten te ontdekken.

Zowel naar consumenten als naar horeca-klanten combineert Den Hoorn de beste kwaliteit aan de scherpste prijzen. De moeite dus om te vergelijken.